fredag 10 oktober 2008

Kort sammanfattning

Ja nu blev det ingen seger i golfandet, utslagen av värmen(har inte riktigt anpassat mig till klimatet än)lyckades jag nästan spela bra 18hål men pga utebliven hcp gick det inte att slå proffsen. Det var dock en mycket trevlig dag som slutade med huvudvärk i sängen vid 20.30 tiden.
Till glädje&fasa har gjort mitt första gig här i LA(denna resa) också denna gång stod Perryandthepoorboys med ett tillfälle. Som ett tvättäkta superproffs åkte jag direkt från jobbet(som kyrkvakt) till lokalen(med hjälp av mapquest) där fanns allt på plats(till och med trummstockar) ett kort sondcheck, lite fastfood och så 5 st orepade låtar senare var lyckan uppenbarlig...de gamla takterna sitter i!!! Kvällen avslutades i nostalgi tripp på hög nivå med pizza(delivery) och en(eller två) flaska rött.

Idag har jag haft hemlängtan...varit duktig och tvättat både kläder&bilen, flyttat ut basarprylar i damernas omklädningsrum(till poolen) och handlat present till båten jag ska hälsa på hos nu på Söndag. Jag får åka själv eftersom Staffan är i SF hela helgen, spännande med oxå nervigt. Tände ett ljus för en vän som fick åka till sjukstugan(i svergie).

På lördag ska jag och Fadi åka till Malibu för att pova surfing....det ska bli "intressant" men nu måste jag sova, god natt sverige vart du nu är?

2 kommentarer:

Anna Kuoksu sa...

så du minns inte hur många flaskor rött det blev? haha! du är ju värre än jag!

Oskar Johnsson sa...

aldrig ;-)